Yuli Krema

Yuli krema se bazira na tradicionalnom receptu. U potpunosti je na prirodnoj bazi, a sama kombinacija biljnih ekstrakata i ulja čini je pogodnom za sve tipove kože i svakodnevnu negu. Sastav čine: maslinovo ulje, ekstrakt kamilice, ekstrakt žalfije, ekstrakt lavande, ekstrakt petrovca, pčelinji vosak i med.

Šta je čini posebnom?

Maslinovo ulje je veoma delotvorno u hidrataciji kože. Pogoduje posebno suvoj koži.

Kamilica ima brojna dokazana svojstva u nezi kože. Pre svega ima umirujuće i protivupalno dejstvo. Takođe, veoma je delotvorna kao dezinfikaciono i antioksidacijsko sredstvo.

Žalfija spada u red od najlekovitijih biljaka. Smatra se jednim od najvećih antioksidanata u prirodi. Smanjuje upale i svrab.Žalfija ima sposobnost da aktivira mikro kapilare i time omogući prolazak hranljivih materija iz unutrašnjosti tela u kožu.

Ekstrakt lavande veoma je delotvoran u ubrzavanju zaceljenja rana, opekotina i posekotina.Ulje lavande se dokazalo kao veoma delotvorno u ublažavanju simptoma ekcema- crvenila i svraba.

Petrovac  je biljka koja ima reputaciju leka za sve. Ime ove biljke dolazi of helenske reči Argemone – biljka koja leči na prvi pogled.

Med ima visok sadržaj vitamina, enzima, minerala i aminokiselina, što ga čini veoma hranljivim za kožu. Med hidrira kožu, dubinski je čisti i hrani kako spolja tako i iznutra. Takođe, prirodan je antiseptik.

Volimo da delimo savete.

I upravo iz tog razloga, želimo da se pridružite klubu ljubitelja prirodne kozmetike, a mi ćemo vam zauzvrat deliti naša iskustva i zanimljivosti našeg sveta.