Lemon pie

Lemon Pie losion za telo odiše laganom i osvežavajućom mirisnom notom limuna i vanile. Aroma je intenzivna ali ne prejaka, kao miris mediteranske plantaže limuna u proleće. Vodili smo računa da sastav bude hranljiv i lako upijajući za kožu. Posebno smo posvetili pažnju da sama formula bude zdrava i da ne sadrži ni jedan sastojak koji nije prirodan.

Osnova formule naših losiona jeste kombinacija pantenola, vitamina E, arganovog, bademovog , kokosovog ulja i hijaluronske kiseline.

Šta ga čini posebnim?

Osnova formule naših losiona jeste kombinacija pantenola, vitamina E, arganovog, bademovog , kokosovog ulja i hijaluronske kiseline.

Delotvorna svojstva na kožu ovih prirodnih sirovina su opšte poznata.

Pantenol je provitamin vitamina B5. Smatra se za jednom od najbezbednijih i najdelotvornijih supstanci u svetu kozmetike. Sposoban da duboko hidrira i regeneriše kožu, čak i da bude veoma delotvoran po pitanju bora.

Arganovo, bademovo i kokosovo ulje poznata su već dugi niz godina kao ulja namenjena lepoti kože, usana i kose. Činjenica da se arganovo ulje naziva „tečnim zlatom “ dovoljno govori o njegovim delotvornim dejstvima.

Vitamin E deluje na kožu višestruko. Kao antioksidant i kao hranljivi sastojak za kožu. Može se pronaći u brojnim namirnicama, poput voća i povrća. Jedna od glavnih karakteristika vitamina E jeste sposobnost da čuva kožu od spoljašnjeg zagađenja i UV zračenja koje je nažalost sve prisutnije i jače.

Često u reklamama i časopisima koji se bave kozmetikom možemo čuti pojam hijaluronska kiselina. Ova supstanca postala je opravdani trend, pre svega jer je potpuno prirodna i veoma delotvorna u nezi kože. Sama hijaluronska kiselina nalazi se u našem organizmu. Količina ove supstance u našem telu opada tokom godina starenja. Najvažnije karakteristike hijalurona jeste da za sebe vezuje vodu neophodnu koži, odnosno sposobnost duboke hidratacije.

Volimo da delimo savete.

I upravo iz tog razloga, želimo da se pridružite klubu ljubitelja prirodne kozmetike, a mi ćemo vam zauzvrat deliti naša iskustva i zanimljivosti našeg sveta.